Z W Fina - Z W Mana - Z W Voorraad - Z W fak - Z W Agf - ZW Beton - Z W Maatwerk

 

Z W fina
is een door ons zelf, "ZuidWest B.V.", ontwikkeld compleet financieel pakket inclusief subadministraties debiteuren, crediteuren, werkend onder Windows98/2000/XP.
Door onze jarenlange ervaringen, wij zijn sinds 1983 actief in de softwarebranche, hebben wij veel kennis vergaard wat betreft financiŽle software en bedrijven. Daardoor hebben wij een pakket kunnen ontwikkelen dat door zijn gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige programmastructuur ook uitermate geschikt is voor bedrijven in vrijwel elke branche. En is eenvoudig te gebruiken door mensen met weinig of geen boekhoud en of computer ervaring. Daarnaast kan Zwfina geheel aan uw wensen cq werkwijzen worden aangepast.

Met Zwfina kunt U Uw gehele financiŽle administratie voeren inclusief subadministraties debiteuren en crediteuren. Zo kunt in Zwfina dmv het doorlopen van de eenvoudig opgebouwde schermen uw inkoop, verkoop, kas, bank of giro boekingen boeken. Ook kunt aan de hand van de overzichtelijke betaalmodule al uw betalingen exporteren naar uw telebank programma. En door de overzichtelijke management module kunt u ten alle tijden de uiteenlopendste lijsten en overzichten uitdraaien, zoals een BTW-overzicht en natuurlijk de proef-saldibalans.